Læs alt om Rønne Redningsstation Alle alarmer på stationen  Her er en masse billeder fra stationen Link til alt muligt godt Skriv en lille hilsen i gæstebogen

 

 

Foto lille jolle syd for Vang

d. 21/3-2010

Eftersøgt fritidsfisker fundet i god behold.

Den 63-årige fritidsfisker fra Rønne, som har været eftersøgt siden lørdag ved middagstid, er fundet i god behold i Vang.Manden kontaktede selv politiet i Rønne ved 8.30 søndag morgen, oplyser stabsvagten ved Søværnets Operative Kommando, John Ærø Hansen.

Overnattede i Vang
Den 63-årige mand havde søgt ind i Vang Havn, hvor han har overnattet under en presenning. Det er lidt ærgerligt, at han ikke har givet sig til kende før, men det er jo positivt at det hele har en lykkelig udgang, understreger John Ærø Hansen.

Afhøres af politiet
Vagtchefen ved Bornholms Politi fortæller, at manden i løbet af formiddagen vil blive afhørt af politiet, så man kan få mere præcise oplysninger om hele forløbet. Ifølge politiet havde manden ikke selv en mobiltelefon på sig, så han måtte låne sig frem for at ringe, da det gik op for ham, at han var eftersøgt. Vagtchefen véd endnu ikke, hvornår manden kom ind i Vang Havn - og om han eventuelt kunne eller burde have givet sig til kende på et tidligere tidspunkt. Politiet vil derfor heller ikke udtale sig om, hvorvidt fritidsfiskeren kan blive stillet til ansvar for nogle af udgifterne til eftersøgningen.  

Sejlede ud i tåget vejr
Den 63-årige tog lørdag morgen i tåget vejr ud fra Nørrekås Havn i sin jolle for at røgte garn - men da han ikke var vendt tilbage ved middagstid slog en kammerat alarm. En stor eftersøgning med fem skibe og fly blev iværksat - og kysten fra Rønne til Hasle blev gennemtrawlet uden resultat.

Eftersøgning afblæst
Eftersøgningen blev genoptaget klokken 6:30 her til morgen - men nu er det hele afblæst - og alle skibene er på vej hjem, oplyser SOK.